Sørvindu ønsker å tilby et enda bedre og mer eksklusivt bidrag innen foldedører ut over vår egen eminente dør i PVC og vil derfor tilby våre egenproduserte dører i aluminium for den kresne kunde!

Vi har i hele 2015 gjennomført vurderinger på hvilke typer dører vi skal produsere, da vi har hatt mange alternativer å velge blant. Vi har etter en grundig prosess valgt å produsere vinduer og dører fra belgiske Reynaers. Dette innebærer at vi har valgt vekk dører fra Schuco, Wicona, Sapa og andre anerkjente fabrikater.

Dørene som her presenteres er av høyeste kvalitet og den er designet og utviklet fra Reynaers så sent som i 2014. Det betyr at døren har mange kvaliteter.

En av de fremste som vi ønsker å påpeke her er dørens mulighet til å justere alle dørblad sideveis på en meget enkel måte! Dette er viktig på foldedører da det er mange dørblader og kontaktpunkter og dette innebærer at du som sluttkunde selv kan justere dersom behov etter installasjonen. Det kun et fåtall dører som har denne muligheten og det kan ikke understrekes nok hvor viktig dette er for deg som kunde – da justeringer kan og vil måtte forekomme over tiden.

Ut over det ønsker vi å påpeke dørens design, som etter vår mening er blant det ypperste innen foldedører og med kun 130 mm total bredde – dørblad mot dørblad.

Under bruk så er den opplevde kvalitetsfølelsen meget høy. Den «slider» fantastisk. Vesentlig bedre enn våre eminente PVC dører, som også er «beryktet» for sin gode «slide»

Døren er også meget varm, og kan leveres med U verdier lavere enn 1.0 W/m2k med bruk av spesial glass på hele konstruksjonen. Men også med standard glass, som her i nettbutikken, er U verdien meget lav, tatt i betraktning at det er en aluminiumsdør. Det er få, om noen aluminiumsdører, som kan vise til et slikt nivå!

Sist, men ikke minst, så har vi – fordi vi kan og vil – redusert prisen på døren til et nivå som vi mener er uslåelig på et utvalg av fargekombinasjoner. (dersom du ønsker andre farger enn det som tilbys her- ta kontakt for priser og lev.tid)

Sørvindu ønsker deg velkommen som kunde og vi ønsker deg til lykke med ny foldedør og logg gjerne inn i nettbutikken og beregn pris!

Les forøvrig mer om dørene her på Reynaers sine hjemmesider: https://www.reynaers.com/products/cf-68 og last ned produktbrosjyre.

CF 68